Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام موسوی مطلق گفت: در مسیری داریم قدم می‌زنیم که مسیر نور است، از نور آغاز می‌شود و به نور ختم می‌شود و در یک کلام در مرکز نور قرار داریم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی مطلق استاد حوزه علمیه که چند روزی است در مسیر راهپیمایی اربعین امام حسین در کربلای معلّی قرار دارد، طی یک سخنرانی ویدئویی برای مخاطبان خبرگزاری تسنیم، حال و هوایاربعینامسال را شرح داد و گفت: در مسیری داریم قدم می‌زنیم که مسیر نور است، از نور آغاز می‌شود و به نور ختم می‌شود و در یک کلام در مرکز نور قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیارت اربعین همایشی با شکوه و مقتدر است؛ یکی از بزرگان اهل معنا می‌گفت: همچنانکه در روایات داریم ولایت ستون اصلی دین است، زیارت اربعین هم ستون ولایت است. دین بدون ولایت دین نیست و کسی که ولایت و امام خود را نشناسد «ظللت عن دینی» است.

«اربعین پایان یک مأموریت بسیار عظیم بود، پایان مرحلۀ اول مأموریتی که به عهدۀ امام سجاد (علیه‌السلام) و حضرت زینب (سلام‌الله‌ علیها) بود. کسی به کربلا سفر نمی‌کند جز اینکه از کربلا به کربلا می‌رود، حضرت زینب از کربلا رفت امام مجدداً به کربلا برگشت.»

کربلا ما را سواد آموز کرد

این سیاهی شام ما را روز کرد

کربلا آمد بلا اندر بلا

هر که زد اینجا قدم، شد مبتلا

فیلم سخنان او را در ادامه ببینید:

زیارت اربعین امام حسین(ع) با نوای محمود کریمینماهنگ "به پای دل" به مناسبت اربعین حسینی منتشر شدسبک زندگی اربعینی |زائران اربعین و حفظ حرمت همنوعانبرپایی موکب اربعینی در حرم امام رضا(ع) به‌روایت تصویر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موکب تسنیم حجت الاسلام موسوی مطلق کربلا موکب تسنیم کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: روش و سیره فردی و اجتماعی امام صادق (ع) یکی از بهترین الگوهای مورد نیاز مسلمانان است، به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع مسلمانان است.

وی تبلیغ عملی را مهم‌ترین روش تبلیغی ائمه دانست و خاطرنشان کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود ایشان تجسم عالی ارزش‌های انسانی منطبق با تعالیم قرآنی بودند.

حجت الاسلام جعفرزاده با تبیین زندگانی آن امام همام گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق می‌کردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان می‌دادند.

وی به ویژگی های رفتاری و فردی ایشان در ایجاد وحدیت رویه بین مردم آن زمان اشاره و تصریح کرد: از نگاه ائمه معصومین (ع) عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه می‌فرمایند؛ عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همراهی و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمی‌داد برای وی و خانواده‌اش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحران‌های اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه می‌کرد.

جعفرزاده بیان کرد: امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعمل‌های فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر موفق شوند که مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کند به گونه‌ای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.

وی گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) در دوران امامت خویش توانست وسیع‌ترین دانشگاه اسلامی را پی‌ریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده می‌کردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.

کد خبر 6096019

دیگر خبرها

  • بزرگراه شهید خرازی بازگشایی شد
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • حجت الاسلام استاد علوی تهرانی در مسجد امیر به سخنرانی می پردازد
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار